Haventje tikNa vier sessies, zo goed als, blanken (een snoekje van nog geen 35 cm, een vals gehaakte brasem en dan nog één normale snoekbaars tussendoor.............pffff....) was ik gisteren even met een microshadje gaan gooien in een haventje. Gewoon even kijken of ik een paar baarsjes kon tikken. Ik gooi het shadje voor de trailerhelling langs en vrijwel direct voel ik een felle tik. In eerste instantie denk ik een carnivore blankvoorn gehaakt te hebben, maar de vis is wel erg rank voor een blankvoorn. En ook de bek ziet er heel anders uit, maar laat ik nu pas op visTV deze vis ook langs hebben zien komen..... een blauwneusje. Gaaf! Een nieuwe soort voor mij. Enthousiast vis ik verder en nog drie kleine baarsjes komen even boven. Na een uurtje ben ik het zat en houd het voor gezien.0 views0 comments

Recent Posts

See All

Lure Fishing Guide

KvK 81528825 - BTW NL 8621.27.178.B.01

info@lurefishingguide.com

© 2021 LFG