Predator Tour 2019

PT2019 ligt alweer even achter ons, maar hierbij dan toch nog even een kort verslagje en wat plaatjes bij het praatje.

Kort en goed: het voorvissen ging prima. We wilden weten waar de snoek lag en als we ze gevonden hadden (m.n. volgers) dan lieten we de stek voor wat hij was en op naar de volgende stek. We vingen ook een paar vissen en al met al zagen we het helemaal zitten.


Dag 1 - eerst de snoeken vol

Na de deceptie van vorig jaar én de keiharde eis dat het rijtje (3x snoek, 3x snoekbaars en 3x baars) vol moet zijn om je te kwalificeren voor PT2020, gaan we vol voor de snoeken op dag 1.

Er staat veel wind, het vissen is niet eenvoudig; maar eigenlijk loopt alles gesmeerd. We vangen 2 snoeken, 2 baarzen en 2 snoekbaarzen.Dag 2 - zo snel mogelijk de derde snoek vangen

De tweede dag staat in het teken van de derde snoek. Vorig jaar ging de mist in omdat we die derde snoek niet konden vangen en dat ging ons dit jaar niet overkomen. De hele dag doen we ons uiterste best om een snoek te vangen, maar het is moeilijk. We vangen een mooie snoekbaars, de derde baars komt binnenboord en Ruud heeft een beste snoek eraan, maar die dondert er vlakbij de boot af.... Tegen het einde van de dag beginnen we toch wel zenuwachtig te worden; het scenario van vorig jaar begint te dreigen. We nemen een radicaal besluit; we gaan kostbare vistijd opofferen om naar het Haringvliet te varen om te kijken of we daar een snoek kunnen vangen. Het lukt! We vangen een MINI-snoekje, maar dat maakt niet uit. De rijtjes zijn vol en we zijn dus gekwalificeerd voor volgend jaar.

Dag 3 - upgraden

De missie voor dag 3 is eenvoudig, want om een goede klassering te hebben moet je grote snoek hebben. Eenvoudige missie, maar taai in zijn uitvoering. We werken ons de hele dag te pletter, maar een serieuze upgrade voor de snoek zit er helaas niet in. Dat is jammer, maar het is niet anders. We hebben ons serieus vermaakt, mogen volgend jaar weer meedoen en de doelstelling voor PT2020 is top 40.


De terugreis

Maar voordat we op zondag terug naar huis gaan, gaan we nog even een paar visjes vangen...


#TEAM101 #Luredtackleshop #Savagegear

53 views0 comments

Recent Posts

See All

Lure Fishing Guide

KvK 81528825 - BTW NL 8621.27.178.B.01

info@lurefishingguide.com

© 2021 LFG